SOS Alarmknop

Onze missie van SOS Alarmknop is om iedereen een veiliger gevoel te geven via een makkelijke, snelle en betaalbare manier.
Er niet alleen voor hoeven te staan in deze drukke wereld waar steeds minder tijd voor elkaar is om elkaar te helpen. Altijd 24/7 een professionele meldkamer waar je een beroep op kan doen. Het is onze missie om dat voor iedereen, voor elke doelgroep, mogelijk te maken.

Doelen

De aanvraag die we van SOS alarmknop kregen was het maken van een nette website. Waar ze hun alarm knoppen aan de man konden brengen. De producten worden verkocht door een gekoppeld programma genaamd plug and pay.

Sos alarmknop wilden zich onderscheiden door hun product aan te bieden aan een brede doel groep. We hebben zorgvuldig gekeken wat bij welke doelgroep past en hierdoor een gemiddelde te trekken in het ontwerp.

Google optimalisatie

Ook hebben we deze website volledig mogen optimaliseren. We hebben deze website dus helemaal technisch in orde gemaakt zodat deze goed gevonden kan worden in de zoekmachine. Later zullen we voor deze klant ook aan de slag mogen gaan met een zoekwoord optimalisatie.